20 Ekim 2012 Cumartesi

Alper Terzioğlu... Soyu sopu belliymiş...

Vatandaşın biri çıkmış, ne olduğu, kim olduğu belirsiz biri, Gazi Mustafa Kemal atatürk'le ilgili atıp tutuyor. Hem de ağza alınmayacak küfürlerle...

Uzaktan baktığınızda müslüman görünüyor. Ama şöyle bakış açınızı değiştirin sıfatı, sütü bozuk bir şahsiyet çıkıyor ortaya.

Ülkenin kurucusu birine nasıl bir kinse bu sayıyor, sövüyor. Sanki yıllar önce bu zat'ın ailesine kötü şeyler yapmış Ata'mız. Açıklasa da belgeleri öğrensek, acaba dedesine ninesine nasıl bir kötülük yapmış Mustafa Kemal?

Valla helal olsun hiçbir şey üretmeden, bilimsel bir tez yazmadan, icat yapmadan, nobel vs gibi ödüller kazanmadan, bu kadar konuşturdu kendini.

Kemalistlere kızgın anlaşılan. Bu Kemalistler acı vermiş anlaşılan. Onlara laf çakarken Ata'yı da aradan çıkarıyor.

Eminim, Mustafa Kemal'le savaş alanında savaşan şehitler, ahirette çok rahatsızdır bu adamdan. Söyleyebilseler neler derler kimbilir. Acaba bu adamın dediği gibi ağızlarını bozarlar mı? Sanmam. Onlar adam gibi adam, birileri gibi müsvette değil.

Çok değil bir kaç yıl önce son kurtuluş savaşı gazisi duysaydı bunları oracıkta ölürdü. Sütü bozuk biri çıkmış, savaş meydanında ölümlerden dönen biri için neler diyor neler.

Kızıyor millet... Kızmayın... Şefkat gösterin ona. Nereye oynuyorsa bırakın oynasın. Siz küfretmeyin. Seviyesine inmeyin. Ne demişler ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz...

1 yorum:

  1. şimdi biri çıksa önceden herkesi kendini ekletip ekletip sonrada dine sövmeye başlasa baya bi reyting alır, aslında düşünsenize, diyelim ki bu adam ermeni veya amerikalı, edilen küfürler islamcılara gidecek, kendi ettikleride amerikanın çıkarlarına ters düşen şeyler zaten bi taşla iki kuş, yani yapılması gereken şey, Atatürkçülerin islamcı rumuzlar ve söylemler yaparak kafa karıştırması ve akıllıca gerici ve bölücü değerlere sövmesi, onun dışında hakaretten etkilenenler zaten fazla egolu ve dini inançları koyu olan kesimlerdir.

    YanıtlaSil